Bátonyterenyén, ipari övezetben 3.323 négyzetméter telek eladó

Ipari övezetben, 3.323 m² üres telek eladó Bátonyterenyén. Bátonyterenye, Hatvantól 20 percre, Budapesttől 50 percre, a 21-es főúttól 2 percre található. A területnek közvetlen bejárata van a közútról. Ipari áram, ipari víz, ipari gáz ellátása van. Munkahelyi övezet, gyártó tevékenység folytatható. Parkolási lehetőség a telek mellett található több beállós parkolóban, vagy a telek területén. Teljesen […]

Kiadó iroda Bátonyterenyén

Ipari parkban, 3 szintes irodaépületben, azonnal költözhető iroda kiadó, 20 m²-től több száz m²-ig. Az épület nem csak irodának kiváló, hanem munkásszállás, öregek otthona, panzió, iskola kialakítására is alkalmas. Bátonyterenye, pályázati szempontból kiemelt térségnek számít és az Önkormányzat is kiemelten támogatja a városba érkező beruházásokat, munkahely teremtő fejlesztéseket. Bátonyterenye, Hatvantól 20 percre, Budapesttől 50 percre, […]

Kiadó raktárak Bátonyterenyén

Kiadó raktáraink 500 és 4000 négyzetméter közötti méretűek. Ipari övezetben találhatóak, gyártó tevékenységre kivállóak.

Kiadó gyártócsarnok Bátonyterenyén

Gyártócsarnokaink daruzottak, ipari árammal, ipari gázzal, saját trafóházzal és több ezer négyzetméter szabad területtel várják bérlőiket.

Üres beruházási telek eladó Óbarok közelében

Óbarok, Nagyegyháza településrészének nyugati határában, az M1-es autópálya Szárligeti lehajtójától 500-600 méterre fekszik a 2.4556 ha üres, beruházási terület. Az 1-es főút és az M1 autópálya között, szép természeti környezetben.