Pályázati információ

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02526

Kedvezményezett neve: G8 Investment Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: A G8 Investment Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés

Szerződött támogatás összege: 69.299.335 Ft

Támogatás mértéke: 70.00%

Projekt tartalma: 

A G8 Investment Kft. tulajdonosa érdekelt a fémszerkezet gyártásban is, hiszen 1991 óta Magyarország és a Közép-Kelet Európai régió egyik legnagyobb acélipari termékeket gyártó vállalkozását hozta létre, a cégcsoport több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és komplex szolgáltatást nyújt nemcsak az olaj-, gáz-, élelmiszer- és vegyipar, de az erőművi és energetikai iparban.

A projektben technológiai fejlesztés és kapacitásbővítés is megvalósul. A támogatás révén modern technológia beszerzésére kerül sor, korszerű infrastrukturális feltételek alakulnak ki, ennek révén javul az erőforrás-hatékonyság és az előállított szolgáltatások minősége, ez pedig magasabb termelékenységi szinthez vezet. A projekt keretében különféle javító és karbantartó eszköz beszerzése valósul meg, amellyel az eszköz és ingatlanparkot tudjuk javítani, állagában fenntartani, illetőleg az ügyfeleink részére szolgáltatást végezni. Az iroda és üzemcsarnok épületen ingatlan korszerűsítés keretében a fűtés és melegvíz ellátás korszerűsítése, valamint a tetőszerkezet, tetőhéjazat újjáépítése készül el. Munkavállalóink kompetenciáinak erősítése érdekében képzéseket is megvalósítunk, illetve a megújuló energiaforrások kiaknázása érdekében napelemes rendszert is beszerzünk a telephelyre.

Vállalkozásunk célja modern technológiai feltételek kialakítása, melynek révén javul az erőforrás-hatékonyságunk és az előállított szolgáltatások minősége.

A beszerzésre kerülő eszközök:

  • 1 db Stihl FS 461 C-EM benzines fűkasza (FKS0031)
  • 1 db Perfect-Server-X E-2224 szerver
  • 1 db Doosan B20NS elektromos homlokvillás targonca

Megújuló energiaforrást hasznosító technológiai fejlesztés:

  • Napelemes rendszer kerül telepítésre, ezáltal a vállalkozás éves energiaigényének jelentős része kiváltásra kerül megújuló energiaforrás alkalmazásával. A fejlesztés javítja vállalkozásunk versenyképességét és technológiai felkészültsége is nő, hiszen korszerű és modern napelemes rendszer kerül beépítésre, az eddig általunk nem alkalmazott megújuló energiaforrások kiaknázása is megtörténik.

Megvalósításra kerülő képzések:

  • A projekt keretében soft skill kompetenciák fejlesztése keretében konfliktuskezelés és problémamegoldás képzés, valamint szakmai ismeretre irányuló képzés valósul meg.

Projekt befejezési dátuma: 2024.03.04.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02526