2000-ben, Havária 2000 Kft. néven alapítottuk meg saját tulajdonú ingatlanjaink bérbeadásával és ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégünket. Jelenleg G8 Investment Kft. néven folytatjuk munkánkat. Az ország különböző területein, több ezer m2, elsősorban ipari ingatlanok, gyártócsarnokok, raktárak és irodaépületek fejlesztését tudhatjuk magunk mögött.

Az ipari ingatlanokkal való kapcsolatunk még a ’90-es években kezdődött, amikor Kunhegyesen megvásároltuk a Vízgépészeti Vállalat víztorony gyártó részlegét, később pedig a Budapesti Híradástechnikai Gépgyár kunhegyesi telephelyét. A kunhegyesi telephelyen jelenleg a gyártó tevékenységet folytató Gönczi és Fia Kft. gyárt egyedi nyomástartó edényeket, tárolótartályokat.

1995-ben megvásároltuk a BUSZESZ Élelmiszeripari Rt. VIII. kerületi telephelyét, ahol hosszú évek munkájával sikerült egy nagyon értékes üres építési telket kialakítani.

2001-ben kezdtük meg az észak-pesti ipari parkban, 3 ütemben, a jelenleg is bérbe adott irodaépületek és raktárépületek építését.

Az IV. kerületben található Ipari park utcában elsők között épültek meg raktáraink, irodáink, mondhatjuk, hogy erőteljesen befolyásoltuk a terület kialakítását, hangulatát és jelentősen hozzájárultunk ahhoz, hogy az Ipari park, Budapest észak- keleti részének egyik legkedveltebb logisztikai központja legyen.

A G8 Investment Kft. központja is ebben az ipari parkban található és 2018-ban, legújabb irodaépület és raktár fejlesztésünk is itt készült el.

Továbbra is szeretnénk ezen a környéken újabb fejlesztéseket megvalósítani, hiszen a jó közlekedés miatt nagyon felkapott ez a környék.

2018-ban és 2020-ban Salgótarján közelében, Bátonyterenyén, a 21-es út közelében található ipari park egyik legnagyobb gyártó csarnokát (korábban Fűtőber Kft. tulajdona volt) vásároltuk meg. A megvásárolt területen 16.000 m2 gyártócsarnok, hozzátartozó közel 100.000 m2 szabad terület, 1700 m2 irodaépület, és 500 m2 raktárhelyiség tartozik. Ennek az óriás, korábban fűtőberendezéseket gyártó csarnoknak a fejlesztése, korszerűsítése 2018 óta folyamatosan zajlik. A már elkészült területeket átadtuk bérlőinknek, és a folyamatosan átadásra került területekre várjuk az új bérlőket.

Budapest IV. kerület, Bátonyterenye, Kunhegyes, Óbarok mellett Szentendrén találhatóak még ingatlanjaink, és fejlesztésre váró területeink.

Ingatlanfejlesztésen túl az ingatlanok teljes üzemeltetését is vállaljuk.

A G8 család jelmondata az innováció. Szakmai fejlesztés, újítás létrehozása, egy új ötlet megvalósulása.

Jelmondatunknak megfelelően folyamatosan keressük az ingatlanpiacon azokat a lehetőségeket, projekteket, amik profilunkba illenek.

Minőség- és környezetpolitikai nyilatkozat